Utánpótlás

RUBI 30 UTÁNPÓTLÁS TORNA

December 11-én a klub fennállásának alkalmából szerveztünk futsal tornát az U9-es, U11-es és U13-as korosztályban. Jó hangulatú rendezvény, sok lelkes gyermek és szurkoló. Röviden így foglalhatjuk össze a történteket, de valójában ennél sokkal többet jelentett számunkra ez a nap! Felemelő érzés volt látni, hogy a nagy futsal család tagjai milyen barátsággal fordulnak felénk és reméljük, hogy Mi sem maradunk adósai senkinek. A cselek, gólok, érmek mellett sokkal fontosabb számunkra, hogy látjuk magunk előtt a jövő játékosait, akik tovább viszik sportágunkat az úton.

BRAVÓ U20! 6/6!

 

BRAVÓ U20! 6/6 🐯💛🖤

Veszprémben volt jelenése a két ifjúsági korosztályunknak.

U17 | 3-3-ig volt szoros a meccs, az utolsó 10 percben mentek el a hazaiak és 7-3-ra nyertek.

U17,U20 - Izgalmas mérkőzések a Fradi ellen

Sorra játsszák mérkőzéseiket az U17-es és U20-as I. osztályban szereplő fiataljaink. Mindkét korosztály harcban áll a rájátszást jelentő első két hely valamelyikéért, aminek megszerzésében egyik fő ellenlábasunk mindkét korosztályban a Ferencváros-Déli FC csapata. A 17 évesek ezúttal is foghíjas csapattal készerültek kiállni, de ehhez már kezdünk hozzászokni. Ezúttal két meghatározó játékosunk hiányzott betegség miatt.

2 mérkőzés, 4 csapat, 2 oda nem illő idegen...

 Az 1988 Déli FC ellen évek óta kiélezett mérkőzéseket vívunk az U17-es és U20-as bajnokságban, mindkét egyesület nagy hangsúlyt fektet az utánpótlásra, sok tehetséges fiatal játékos került ki már a magyar futsal számára a két klubban dolgozó edzők tanítványai közül. Ezúttal sem volt másként, a kilátogató szurkolók színvonalas, jó mérkőzéseket láthattak. VOLNA... Sajnos azonban volt két feketébe öltözött egyén a pályán, akik teljesen irreálissá tették ezeket a mérkőzéseket.

Hamarosan indul a kicsik futsal szezonja

Az U17-es és U20-as korosztályt követően hamarosan elkezdődnek a fiatalabbak, a 11, 13 és 15 éves ifjú Tigrisek bajnoki küzdelmei is. A mai napon benyújtottuk a nevezést az említett korosztályokat illetően, innentől már a sorsolásra várunk. A Pest megyei Futsal7vége küzdelmei előtt azonban az U11 és U13 korosztályban a Bozsik-program keretein belül is parkettre lépnek Fiaink, méghozzá december 4-én Dunakeszin!

Hajrá, Rubi!, Hajrá, KisTigrisek!

U21-es válogatott: Legyőztük Szlovéniát!

A találkozó nagyon szoros eredményt hozott, hiszen, bár végig mi vezettünk, de a végső győzelem, csak az utolsó percben dőlt el. A szlovének mindent megtettek az egyenlítésért a találkozó végén, de hiába próbálkoztak az 5-4 es felállással is, ezúttal végre ismét a mi gyerekeink győztek, 2007 után ismét. A magyar csapat első gólját a tavaly még csömöri színekben szerplő Józsa Tamás szerezte!

Szlovénia-Magyarország 1-3 (1-1)
Benedikt, 250 néző
Vezette: Dejan Veselic, Močnik Perić Aleš

Regionális Utánpótlás Futsal program!

 Évekkel ezelőtt kezdett érlelődni a gondolat, hogy valamilyen módon ki kell alakítani egy futsal elit-képzést, amelyben a legügyesebb gyerekek magasabb szintű szakmai munkát, komolyabb versenylehetőségeket kapnak, és ezáltal remélhetőleg több nemzetközi szintet megütő játékost adhatunk a magyar futsalnak. Több elhalt kísérletet követően végre sikerült olyan klubokkal "egymásra találni", akiknek hasonló céljaik vannak és hajlandók is tenni ezen célokért.

U17,U20 - Góleső Piliscsabán

Az U17-es és U20-as korosztályos futsal bajnokságban Piliscsabára látogattak csapataink. A fiatalabbak tekintélyt parancsoló, 26-5 arányú győzelmet arattak, míg az idősebb korosztály egy magas színvolalú mérkőzésen diadalmaskodott 5-2-re!

Szép volt Fiúk!

 

A kicsik nagy napja

 A Rubeola Foci Suli 2006 január 1. után született korosztálya Gödöllőn vett részt egy igen rangos tornán. Ellenfeleik a rendező Gödöllőn kívül nagymúltú, neves csapatok voltak, ennek ellenére a csömöri "kistigrisek" megmutatták, hogy igenis számolni kell velük! A házigazdák ellen ugyan vereséget sznvedtünk, ám a Honvédot 7-2-re, a Vasast 5-2-re, míg a Vácot 5-3 arányban győzték le a Mieink! Vadászi Edward csapata szép sikerrel zárta az évet, reméljük még sok hasonlót élnek meg sárga-feketében!

Szép volt, Fiúk!

Rubeola siker a Bánka Kristóf emléktornán

  Betegségekkel és sérülésekkel teli hét végén érkeztünk el a hétvégéhez, amikor is klubunk és más nagypályás NB I.-es (Újpest, Nyíregyháza) csapatának egykori játékosának, Bánka Kristófnak emléket állító torna került megrendezésre az újbudai Sportházban. Első alkalommal vettünk részt a megmérettetésen, amelynek színvonalát mutatja, hogy többek között az Újpest, a Budapesti Honvéd, a Vác, valamint az utánpótlás-neveléséről híres Mészöly Focisuli és Csepel-Halászi is az ellenfelek között volt.

Oldalak

Subscribe to RSS - Utánpótlás