Visszavágtak az egyetemisták

Rubeola FC Csömör II - DEAC 1 - 3 (1 - 1)
Csömöri Sportcsarnok, 100 nézõ
Rubeola: Aranyi - Füzy, Kraicsovits, Radványi, Ruszin - Kézi, Kravcsenkó, Nagy, Som, Szarka, Takács - Sinka (kapus) Edzõ: Horváth Gergely
Ruszin (Kraicsovits)
Aranyi József
Center nélkül nem megy
1. félidõ. Jól kezdõdött csömöri szempontból a mérkõzés, hiszen már az elsõ percben megszerezték a vezetést a kistigrisek. Kraicsovits tett vissza egy labdát a kilencesrõl és Ruszin, a nem figyelõ kapus mellett a jobb sarokba tekerte a labdát. 1-0. Megnyugodott a csapat, hiszen nem sok olyan meccse volt eddig, melyen mi szereztünk volna vezetést. Jól védekeztünk, bár egy-egy ziccert sikerült azért kialakítania az ellenfélnek, de Aranyi mindig résen volt. A másik oldalon Füzy és Kraicsovits hagyott ki ordító helyzetet, melyet a félidõ vége felé meg is bosszult a Debrecen, egy védelmi megingást kihasználva. 1-1.
2. félidõ. Letámadásra váltott csapatunk a gyõzelem reményében, ám hiába szereztük meg sokszor a labdát, a sérülések miatt nem játszó mindkét centerünk (Berta, Vrana) hiányát nem tudta elviselni a csapat. Hiába volt nálunk többet a labda, nagyon keveset lõttünk kapura. Ellenben a debreceni csapat jól kontrázott, s ennek köszönhetõen pillanatok alatt kettõre növelte elõnyét. 1-3. Vitt elõre szívünk, de úgy tűnt, nincs meg az a plusz a csapatban, amivel meg lehetne fordítani a meccset. Sajnos nem is volt, a krónikákhoz hozzátartozik, hogy elõbb Radványi, majd Kézi hagyott ki kisbüntetõt 10 másodperccel a vége elõtt, mely szépségtapasznak jó lett volna, de így maradt a kétgólos vereség.
Jövõ héten a csapat Szegeden vendégeskedik. (A hazai meccsen 4-4 volt az állás, jó mérkõzésre van tehát kilátás). Hajrá Csömör!

- 5méter -