Vereség és kiesés a kupából

Ahogyan az várható volt nem tudta a csapat helyrehozni a múltheti súlyos zakót, a 7-2-es gödöllõi vereség után hazai pályán sem sikerült legyõzni a kékeket, így mostmár teljes erõvel a bajnokságra koncentrálhatnak a fiúk.
A vendégek már egészen a mérkõzés elején megszerezték a vezetést (0-1), majd nem sokkal késõbb sikerült egyenlítenünk Takács László révén (1-1). A félidõig azonban még újabb két gödöllõi gól is esett, így 3-1-es vezetéssel vonulhattak pihenõre a vendégek. A második félidõt már a tigrisek kezdték jobban, Lipcsei passzából a fiatal Smeló "Putyu" szerzett gólt (2-3), majd az elõbbi gólpasszadó sarkalt egy gyönyörű gólt sarokkal, háttal a kapunak (3-3). Bár a vendégek továbbjutása az egyenlítés ellenére sem forgott veszélyben, mégis nagyobb sebességre kapcsoltak és alakítottak is ki veszélyes helyzeteket a kapunk elõtt, amibõl sajnos a végére egészen megnyugtató 3 gólos elõnyt is sikerült összehozniuk.
A vége 6:3 lett tehát a Gödöllõnek, így a mieink búcsúztak az idei kupasorozattól, míg a kékek a Mezei-Vill FC ellenfeleként folytathatják tovább...
Rubeola FC Csömör - Gödöllõi Futsal Klub 3-6 (1-3)
Rubeola: Kovács G. - Pelles, Németh, Takács L., Hegyesi, Kézi, Lipcsei, Smeló, Füzy, Somogyi, Gyõrfi, Ulvicki
Gól/Gólpassz: Takács L. (Hegyesi), Smeló (Lipcsei), Lipcsei (Takács L.)
Mérkõzés Játékosa: Lipcsei Mihály

- Becks -