Szenzációs Rubeola!

Hétfõ este az MVFC-Berettyóújfalu csapatát fogadták a tigrisek. Ez a vidéki csapat 1 héttel ezelõtt gyõzni tudott az örök rivális Aramis vendéglátójaként, és bár a Hajdú-Bihar megyei futsalcsapat a középmezõnyben helyezkedik el a tabellán, a csömöri szurkolók izgalmas és szoros mérkõzésre számítottak. Kellemesen csalódtak így a hazai drukkerek, hiszen Gyõrfi József vezérletével végül fölényes gyõzelmet aratott a Rubeola...
A mérkõzés elején ugyan a vendégek voltak aktívabbak, a mieinknek sokáig nem volt komolyabb helyzetük. Közel 10 perc elteltével aztán a mérkõzés legjobbja, Gyõrfi József törte meg a csendet és szerezte meg ezzel a mieink elsõ gólját egy gyönyörű magánakciót követõen (1-0). Nem sokkal késõbb, Fülep passzát követõen egy távoli lövéssel megszerezte második gólját is (2-0). A két gyors gólt követõen megint kicsit leült a játék, a vendégek dolgoztak ki több helyzetet, de azokat sorra ki is hagyták. Nem úgy Fülep Norbert, aki 14 másodperccel a félidõ vége elõtt visszakapta Gyõrfitõl a quot;kölcsöntquot; és értékesítette is azt (3-0). A pihenõt követõen ott folytatták a csapatok, ahol abbahagyták. Gyõrfi kapott nagyszerű labdát Ulvicki kapustól, és a remek formában lévõ tigris magabiztosan lõtte azt a vendégek hálójába (4-0). Ezzel már eldõlni látszott a mérkõzés, annak ellenére, hogy a berettyópartiak több és olykor nagyobb helyzeteket is ki tudtak dolgozni, de ezek mind kimaradtak. Ez köszönhetõ a mieink elszántságának, kemény védekezésének, illetve olykor a szerencse is mellénk állt. Ami nem sikerült az egyik oldalon, az viszont összejött a másikon. Pelles passzából Molnár is megszerezte elsõ gólját a találkozón (5-0). Ekkor már a vendégek teljesen kitámadtak és így gyors kontrákkal sikerült a tigriseknek növelniük elõnyüket. Az 5 gólos elõnynél már kicsit nyugodtabbak lettek a mieink és így könnyed és rendkívül látványos játékkal tudták kiszolgálni a mérkõzésre kilátogató szurkolóikat. Ekkor Ulvicki kapus újabb hatalmas kidobása következett, a címzett ezúttal Fülep volt, aki egy parádés emeléssel értékesítette is a ziccert (6-0). Ezután jött még a vendégek szépítõ találata (6-1), amely már nem veszélyeztethette a gyõzelmet. Néhány perc volt már csak hátra ugyanis a mérkõzésbõl és egyértelmű fölényben játszott csapatunk. Ekkor már tisztán látszott, hogy csapatunk inkább a labda megtartására törekedett, mintsem hogy újabb gólt szerezzen. Ennek ellenére egy rendkívül látványos Gyõrfi góllal tették fel a koronát aznap esti teljesítményükre a tigrisek. Németh passzolt keresztbe az érkezõ Gyõrfihez, aki egy fél fordulatot követõen sarokkal lõtte a vendégek kapujába a labdát (7-1).
Ezzel a gyõzelmével a csapat továbbra is megtartotta esélyeit a rájátszásért folytatott harcban. Jövõhéten a budakalászi sportcsarnokban játszanak a fiúk, a V-Dupont FC vendégeiként. Innentõl kezdve minden meccs fontos lesz, a hátralévõ 3 mérkõzésen nyerni kell és akkor biztos lesz csapatunk rájátszásba jutása. Sokan kell legyünk, minden szurkolóra szükség van! Ahogyan április 9-én is, minnél többen kell legyünk! Hajrá, Magyarország! Hajrá Csömör!
Rubeola FC Csömör - MVFC-Berettyóújfalu 7-1 (3-0)
Rubeola: Ulvicki - Kilik, Pelles, Molnár Z., Veres, Somogyi K., Gyõrfi, Lichtenberger, Németh P., Vég, Fülep, Kovács G.
Gól/Gólpassz: Gyõrfi, Gyõrfi (Fülep), Fülep (Gyõrfi), Gyõrfi (Ulvicki), Molnár (Pelles), Fülep (Ulvicki), Gyõrfi (Németh)
Sárgalap: -
Mérkõzés Játékosa: Gyõrfi
Gyõrfi József : #8222;Fontos volt, hogy az elmúlt hetek visszafogottabb játéka után ismét gólokkal örvendeztessem meg a szurkolóinkat. Örülök a gyõzelemnek és ezt kívánom magunknak április 9-re is. Hajrá Magyarország! Hajrá Csömör! #8221;

Cipõt köt a mester
Az új kapus, Kovács Gábor is a keretben
A bemelegítés pillanatai

Pillanatokon belül kezdés!
Rubeola!
Sorakozó, új mezben a tigrisek

Kilik, Ulvicki, Pelles, Veresm Molnár a kezdõben
és a kispad...
A szokásos kézfogások

3-0-ra vezetünk..
Nem tudnak gólt szerezni a vendégek
Idõkérés..

vége az idõkérésnek
Vége!
Gyõztünk!!!

Gyõrfi József ad interjút a Sport Klubnak
Edzõ és elnök megbeszélik a mérkõzésen történteket
Krisztin Géza gyúró és Kézi Gábor elnök

Somogyi és Gyõrfi is interjút ad
Somogyi Krisztián, Sport Klub, Csömör
A végeredmény, ami mindent elárul...

Kristóf is figyel minket...