Szépreményű utánpótlás

A felnőtt csapat szereplése mellett, a Club fő célja, hogy olyan képzés történjen az utánpótlásban, ami megalapozza a fiatal játékosok beépítését az első csapatba. A két, országos bajnokságban induló csapatunk mellett, immár 5 további korosztáályban mutatják meg magukat a kis (vagy nem isolyan kicsi) Tigrisek, ráadásul igen eredményesen. 

A Bozsik-programban szereplő U7, U9, U11 és U13 korosztályok szépen ívelő fejlődést mutatnak be, ami a Focisuliban dolgozó edzők elhivatottságát és a gyerekek szorgalmát is nagyon jól mutatja. Az U13-as korosztály ráadásul futsalban is megmérette magát, és csak rosszabb gólkülönbséggel csúszott le a megyei döntőről. Az U18-as nagypályás csapat, amely a Pest megyei ifjúsági bajnokságban szerepelt, szintén kicsivel maradt el a céltól, de az ezüstérem is nagy büszkeség számunkra.

A végére maradt az NB I-ben szereplő U17-es és U20-as gárda, akik egyaránt bronzérmet szereztek, így a Rubeola lett a magyyar futsal első osztály legeredményesebb egyesülete! Ezzel együtt, külön öröm, hogy két utánpótlás-, és egy felnőtt válogatott kerettag került ki az említett korosztályokból, ami egyaránt hatalmas elismerés a játékosoknak és a Clubnak is.