Sima vereség a kupában

Szerda este ismét kupamérkõzést játszott a csapat, a 3. körben a Gödöllõi Bikák csapata volt az ellenfél. A sorsolás értelmében idegenben kezdtünk, az Egyetemi sportcsarnok adott tehát helyet a mérkõzésnek. A mérkõzés már elég korán eldõlt, hiszen nem tudtuk felvenni a ritmust a hazaiakkal, akik a mérkõzést megelõzõen heti 8 edzéssel készültek a Bajnokok Ligája 2. csoportkörére, így érthetõ, hogy miért vannak ilyen jó formában. A félidõben az állás már 4-0 volt a gödöllõieknek, akik tetszés szerint alakíthatták ki a helyzeteiket, míg a mieink alig tudtak említésre méltó helyzetet kialakítani. A második játékrészt mi kezdtük jobban, Pelles szerzett egy gólt, ezzel 4-1-re módosítva az állást. Ezután azonban újabb gólt, majd gólokat kaptunk, már 7-1-re is vezetett a hazai csapat, amikor Lipcseinek sikerült újabb szépítõ gólt szereznie, ezzel beállítva a 7-2-es végeredményt. Visszavágó jövõhét csütörtökön, a csömöri sportcsarnokban, 20:30-kor.
Gödöllõi Futsal Klub - Rubeola FC Csömör 7-2 (4-0)
Rubeola: Nagy Z. - Németh P., Pelles, Gyõrfi, Somogyi, Takács L., Hegyesi, Smeló, Fülep, Veres, Füzy, Kézi, Ulvicki
Gól/Gólpassz: Pelles (Gyõrfi), Lipcsei (Nagy Z.)
Mérkõzés Játékosa: Kézi Gábor
Interjú a mérkõzés játékosával:
rubeola.hu: A társak téged választottak legjobb játékosnak a Gödöllõ elleni kupameccs után, ami azért furcsa, mert nem léptél pályára.

Kéró: Csak annak furcsa, aki nem ismeri ezt az õsi rubeola szokást, a mérkõzés játékosa szavazást. Gyakran fordult elõ régebben is, hogy játékvezetõk, ellenfelek, szurkolók nyertek. Mondjuk ez egyfajta kritikája is a meccsnek. Egyébként ez csak az adott találkozót érinti. A statisztikába nem kerülhet be olyan, aki nem lépett pályára. Ebben az esetben Nagy Zoltán és Németh Péter a valódi gyõztes.

rubeola.hu: Mi volt a baj a meccsen?

Kéró: Az, hogy nem játszottam :-)

rubeola.hu: Persze, ezt éreztük, láttuk. Egyébként?

Kéró: Semmi extra. Kijött az egyébként nyilvánvaló különbség a két csapat között. A mi csapatunk gyakorlatilag folyamatosan fényévekre van/volt a lehetõségeket tekintve az aktuális riválisoktól. Általában ezt kompenzáljuk akarattal, játéktudással, összetartással, de idõnként nem sikerül. Most is ez volt a baj. A lyukas cipõk leokoplasztozása és a késõk bevárása mellett nem figyeltünk megfelelõen a kupameccsre. Ez van, de nem adjuk fel. A Párnától is kikaptunk 12-0-ra és ma már nincsen ilyen nevű csapat. A Rubi pedig örök, ettõl a vereségtõl függetlenül.

- Becks -