Remek játékkal értékes gyõzelem a Fáklya ellen

Rubeola Fc Csömör II - Fáklya SE 8 - 4 (3 - 2)
Csömöri Sportcsarnok, 50 nézõ

Rubeola: Trnka - Füzy, Lába, Ruszin, Vrana - Berta, Dénes, Radványi, Takács - Sinka (kapus), Edzõ: Horváth Gergely

Gólszerzõk: Ruszin (2), Vrana (2), Radványi, Dénes, Füzy, Lába

A mérkõzés alakulása: 0-2, 3-2, 3-3, 7-3, 7-4, 8-4
Egy fejben végre nagyon összerakott csömöri gárda lépett pályára hétfõ este, akik sorra dolgozták ki a szebbnél szebb helyzeteket, és magabiztosan gyűjtötték be második hazai gyõzelmüket a szezonban. A törökszentmiklósi csapat ellen ebben a szezonban hazai pályán 8-10-et játszottunk, idegenben pedig 11-4-re kaptunk ki, úgyhogy nem ártott javítani a statisztikán.
Jól kezdtünk, mindjárt a meccs elején ziccerekig jutottunk - fõleg Vrana révén - de gólt az ellenfélnek sikerült szereznie. Az 5. percben lemaradt a védelem, és egy megpattanó labda utat talált Trnka hálójába. 0-1. Tovább támadtunk, de sajnos egy kontratámadásból kettõre növelte elõnyét az ellenfél. 0-2. Már úgy tetszett, hogy összeomlik a fiatal csapat, ám nem így történt. Óriási elszántságról téve tanúbizonyságot még az elsõ félidõben sikerült megfordítani a meccset, mely lélektani szempontból is nagyon kellett a srácoknak. Elõször Vrana, majd Radványi, végül pedig Dénes mattolta az ellenfél hálóõrének kapuját. 3-2.
A második félidõ elején Vrana maradt le emberérõl, így hamar egyenlíteni tudott az ellenfél (3-3), ám hamar túltette magát a csapat a gyorsan bekapott gólon, és Vrana jóvátéve hibáját, 2 méterrõl higgadtan pöckölte a labdát a gólvonalon túlra. 4-3. Megnyugodott a gárda, és továbbra is presszing alatt tartotta az ellenfél kapuját. A hazaiak már-már az õrületbe kergették a nézõket, akkora ziccereket hibáztak, mely félõ volt, hogy megbosszulja önmagát. Szerencsére nem így lett: egy jó három perces periódus alatt 3-ször zörgették meg a Fáklya hálóját, 7-3-ra alakítva ezzel az eredményt (2 gólt Ruszin, egyet Füzy jegyzett). Már csak 4 perc volt hátra, zsebben volt a meccs, az ellenfél még szerzett egy gólt, melyre Lába válaszolt (8-4), és akár még növelhettük is volna az elõnyünket, de a lényeg az, hogy a csapat tényleg csapatként működött, mindenki kihozta magából a maximumot, és megmutatta, hogy képes jól játszani, és magabiztosan gyõzni.
A gyõzelmet a csapat Boross Mónikának ajánlotta a meccs után!!!
A következõ hétfõn a Rubeola szabadnapos lesz, utolsó mérkõzésünket 2007. április 12-én, csütörtökön játsszuk, este 19:30-kor az Ózd ellen.
- 5méter -