NB2 : Szép gyõzelem a jó képességű bajaiakkal szemben

Izgalmas, fordulatos és közönségszórakoztató mérkõzést láthattak a kilátogató nézõk a csömöri sportcsarnokban, ahol a 6. a 7.-et fogadta, így nagy rangadóra volt kilátás. Így is lett.
Goldball RFC Csömör II - Beher-Futsal Klub 7 - 4 (2 - 2)
Csömör, 100 nézõ
Rubeola: Kovács - Fórizs, Füzy, Ruszin, Smeló - Berta, Hegyesi, Kinde, Lába, Takács, Vrana - Sinka (kapus). Edzõ: Horváth Gergely

Gólszerzõ (Gólpassz): Füzy (Fórizs), Smeló, Kinde (Lába), Ruszin (Berta), Füzy (Lába), Kinde (Lába), Hegyesi (Ruszin)

A mérkõzés legjobbja: Füzy Zsolt

A mérkõzés alakulása: 1-0, 1-2, 3-2, 3-3, 7-3, 7-4
A bíráskodásról: Alapvetõen - egy-egy téves ítélettõl eltekintve - jól vezették a bírók a mérkõzést. Megkönnyítette helyzetüket, hogy mind a két csapat sportszerűen viselkedett. A rubeola.hu osztályzata: 8.
A Beher csapatával még nem játszottunk mérkõzést, és csak a felnõtt csapat játékosaitól értesültünk róla, hogy kemény, hajtós társaság, így óvatosan kezdtük az elsõ félidõt. Sajnos sok hibával rajtoltunk, de fokozatosan belelendültünk a játékba, ami az 5. percben góllá érett: Füzy sarokkal játszotta meg a rutinos Fórizs Fókát, aki nagyszerűen tálalt vissza fiatal tehetségünk el, akinek már csak az üres kapuba kellett passzolnia a labdát. Aztán sajnos hamar fordított az ellenfél, melyet saját magunknak köszönhettünk, de a félidõ végére Smeló tízméteressel visszahozta a meccset x-re. Hozzátartozik még az elsõ félidõhöz, hogy két 100%-os ziccert és egy kisbüntetõt hibáztunk, valamint 2 kapufát lõttünk.
A második félidõben már sokkal jobban koncentráltunk a kapu elõtt, Kinde megszerezte idénybeli elsõ gólját, de még ugyanabban a percben egyenlítettek a technikás bajaiak. Aztán pár perc alatt eldöntöttük a meccset, hiszen három gólt is szereztünk, megtörve ezzel a lelkes vendégeket, akik hiába hozták le kapusukat, újabb gólt is mi értünk el, bár a végeredményt õk állították be.
Ezzel a gyõzelemmel egy helyet elõrelépve az ötödik helyen állunk, és a jövõ héten szabadnaposak leszünk. A következõ mérkõzésünket november 12-én, fél 7-kor játsszuk Székesfehérváron, a jelenleg 4. helyen álló Bau-Regia vendégeként.
A mérkõzésünk összefoglalóját megtekinthetik a Sport Klub Futsal Magazin című műsorának végén. Az adások kezdési idõpontjai: kedd: 19.30, szerda: 00.30, szombat 09.15, vasárnap 08.30.
Hajrá Rubeola, hajrá Csömör!
- 5méter -