NB2: Jó játék, jó rajt

Megkezdte szereplését a futsal bajnokság másodosztályában a kisebbik Rubeola csapat, méghozzá egy igen figyelemreméltó eredménnyel. A tavalyi pontvadászat ötödikje, illetve a strandfoci bajnokság harmadik helyezettje, - mely éppen a Rubeolát taszította le a dobogóról - a Bonyhád csapata látogatott Csömörre.
Goldball RFC Csömör - Villár-Pi Bonyhád 2 - 2 (1 - 0)
Csömör, Sportcsarnok, 70 nézõ
Rubeola: Kovács - Füzy, Hegyesi, Smeló, Veres - Berta, Lába, Radványi, Ruszin, Takács, Vrana - Palotás (kapus) Edzõ: Horváth Gergely
Gólszerzõ (Gólpassz): Hegyesi (Veres), Füzy (Smeló)
Jó iramú, közönségszórakoztató, bírói hibákkal spékelt, fair küzdelmet hozó mérkõzést láthattak a kilátogató nézõk a hétfõ esti találkozón. A Rubeola csapata, kiegészülve az elsõ vonalban játéklehetõséget nem kapókkal, kemény mérkõzésen ikszelt egy igen erõs ellenféllel szemben.
A csömöriek kezdték jobban a találkozót, több veszélyes helyzetet is kialakítottak, fõleg Hegyesi és Berta révén, de gólt csak a félidõ vége felé lõttünk: ekkor Veres átadását Hegyesi passzolta az üres kapuba. (1-0). Éledezett a Bonyhád, helyzetekig is eljutottak, de Kovács a kapuban brillírozott, szó szerint lehúzta a rolót a próbálkozók elõtt.
A második félidõ rosszul kezdõdött számunkra, mintha az öltözõben maradt volna a gárda, hiszen gyors egymásutánban két gólt is kaptunk. Ez láthatóan össze is zavarta a csapatot, mely egy-két percre nem is nagyon tudta, mitévõ legyen. Jól védekezett az ellenfél, és bár nyomás alatt tartottuk õket, nagy helyzetekig nem igazán jutottunk el a félidõ közepéig. Aztán a játékrész második fele ritkán látott izgalmakat hozott. Elõbb Ruszin lõtt kapufát, majd egy szabálytalan hazaadás utáni szituációt nem sikerült gólra váltanunk, végül büntetõt is hibáztunk. Már csak egy perc volt hátra, amikor lehoztuk kapusunkat, mely láthatólag megzavarta a bonyhádi alakulatot, és egy gyors háromszögelés után Füzy juttatta a hálóba a labdát, egy pontot szerezve a hazaiaknak.
Összességében ez az eredmény reálisnak mondható, mindkét csapat rászolgált az egy pontra.
Jövõ héten Törökszentmiklósra utazunk, ahol a Fáklya vendégei leszünk.
Hajrá Csömör!
- 5méter -