NB2 : Iksz

Többször megnyert meccs után sajnos az utolsó másodpercekben kapott szerencsétlen gólnak köszönhetõen csak 4-4-es döntetlenre futotta a szerényebb képességű, de annál lelkesebb Hegyvidéki Sasok ellen. Goldball RFC Csömör II - Hegyvidéki Sasok 4 - 4 (2 - 0)
Csömör, 50 nézõ
Rubeola: Kovács - Berta, Lába, Radványi, Ruszin - Nagy Z., Szarka, Takács, Vrana - Sinka (kapus). Edzõ: Horváth Gergely
Gól/Gólpassz: Berta (Radványi), Berta (Lába), Nagy Z. (Ruszin), Radványi (Vrana)
A mérkõzés alakulása: 2-0, 2-2, 3-2, 3-3, 4-3
A játékvezetés: Apróbb hibáik voltak, de hát kinek nincsenek, pláne Rubeola meccsen. Nem rajtuk múlott, hogy nem sikerült nyernünk. A rubeola.hu osztályzata: 7.
A csapatból hiányzott az U21-es Vidák-Langer (miért nem válogatottak???) páros, valamint Kinde, Füzy és Palotás.
A mérkõzést szinte végig a kezében tartotta a hazai alakulat, rengeteget birtokoltuk a labdát, sokszor veszélyeztettük az ellenfél kapuját. Az elsõ két gólt a Berta-Lába-Radványi trió hozta össze, mindkétszer Berta fejezte be a látványos és pontos akciókat.
A második félidõben sajnos nem tudtuk eldönteni a meccset - pedig ziccereink akadtak bõven - és ahogy ez lenni szokott, meg is bosszulta magát. rendesen. A Sasmadarak hirtelen feltámadtak a semmibõl, és kidolgozott akciók nélkül, de mégis találtak két gólt (az egyiket a kiállított Berta miatt emberelõnybõl). Aztán újra megszereztük a vezetést, a veterán Nagy Z-t védõként reaktiváló kistigrisek kiválóságának köszönhetõen. Az utána történt gólöröm meg hab volt a tortán. Sajnos azonban újabb gólt kaptunk és már csak egy perc volt hátra a meccsbõl. Ekkor villant egyet a "nagy" páros Vrana-Radványi, és utóbbi - aki születésnapját ünnepelte - belõtte a már-már gyõztesnek tetszõ gólt. Igen ám, de nem sikerült kihúznunk az utolsó másodperceket, kicsit elaludtunk hátul, és jött a "kegyelemdöfés".
Ezzel az eredménnyel egy helyet visszacsúszva, a hatodik helyet foglaljuk el a táblázaton. A jövõ héten hétfõn, 9 órakor, Budakalászon játszunk a Dupont vendégeként.
Hajrá Rubeola, hajrá Csömör!
- 5méter -