NB2: Ha nehezen is, de hozta a kötelezõt a Horváth-gárda

Jó iramú mérkõzést láthattak a kilátogató nézõk a csömöri csarnokban, ahol a kisebbik rubeolások - kiegészülve néhány rutinos "fókával" - jó második félidei teljesítményüknek köszönhetõen legyõzték kecskeméti ellenfelüket.
Goldball RFC Csömör II- Cucu FC 8 - 4 (1 - 2)
Csömör, 50 nézõ
Rubeola: Kovács - Füzy, Ruszin, Smeló, Veres - Berta, Fórizs, Kézi, Lába, Radványi, Vrana - Sinka (kapus), Edzõ Horváth Gergely

Gólszerzõ (Gólpassz): Füzy (Lába), Smeló (Berta), Fórizs (Veres), Ruszin (Fórizs), Veres (Berta), Smeló (Veres), Fórizs (Smeló), Füzy (Ruszin)
A mérkõzés legjobbja: Smeló Dávid: "Örülök, hogy sikerült megszereznünk az elsõ gyõzelmet, hasonló folytatást várok!"
A mérkõzés alakulása: 1-0, 1-2, 4-2, 4-3, 8-3, 8-4
A bíráskodásról: Dicséret illeti a játékvezetõ-hármast, akik a mérkõzést egy-egy apróbb hibától eltekintve jól vezették, és ami a legfontosabb, õk még nem "kömpfösödtek" el. Így tovább!
Jobban kezdett a csömöri csapat, többet birtokolták a labdát, veszélyes támadásokat vezettek, ám ez az eredményjelzõn nem látszott meg egy jó ideig. Aztán jött egy Füzy-varázslat, ami túlságosan is megnyugtatta a hazai csapatot, és a jól kontrázó vendég együttes két gólt is berámolt a hazaiak kapujába. A félidõ krónikájához hozzátartozik, hogy az ellenfél kapusa piszok jó napot fogott ki, többször is csak rajta múlt, hogy nem lõttek gólt a csömöriek, és amikor már õ is verve volt (nem sűrűn), akkor a kapufa hárított.
Aztán a második félidõben egy sokkal jobban koncentráló hazai alakulat jött ki a pályára, és gyorsan tudatosították az ellenféllel, hogy ezen az estén kié lesz a három pont. Smeló kezdte meg a gólgyártást, mindjárt a félidõ elején, majd gyorsan jött az Izlandról hazatérõ rutinos róka, azaz Fórizs Fóka, aki Veres passzát fejelte az üres kapuba. Végre elkezdett futsalozni a csapat, melynek újabb gól lett az eredménye. Aztán kis kisiklás következett, egy szép vendéggól "személyében", de aztán újra potyogtak a hazai gólok, s a végeredmény 8-4 lett a hazaiak javára.
A megérdemelt három pont megszerzése után a csapat három mérkõzés után 4 ponttal a tabella 6. helyen áll, holtversenyben a Villár-Pi Bonyhád csapatával.
A következõ mérkõzést október 8-án, hétfõn 8 órakor játsszuk a Filooo Foci Fc vendégeként, a Sportmaxban. Hajrá Rubeola! Hajrá Csömör!

- 5méter -