Nb2: Ellentétes félidõk játéka: megint 0 pont

DTE-Royal Fc - Rubeola Fc Csömör II. 8 - 5 (5 - 1)
Dunavarsány, 20 nézõ
Rubeola: Trnka - Berta, Lába, Radványi, Ruszin - Dénes, Füzy, Som, Takács, Vrana - Sinka (kapus), Játékos-edzõ: Horváth Gergely

Gólszerzõ: Radványi, Ruszin, Berta (3)

A mérkõzés alakulása: 1-0, 1-1, 5-1, 5-3, 6-3, 6-4, 8-4, 8-5
Az elmúlt hetek eredményei alapján jó elõjelekkel látogathattunk utolsó idegenbeli ellenfelünkhöz, hiszen a Debrecennel és a Gödöllõvel nagyon jó meccseket játszottunk, ám a sereghajtó ellen a gyõzelmi kényszer megremegtette a játékosok lábait.
Az elsõ félidõben visszaálltunk, és türelmesen próbáltunk játszani, ami mint késõbb kiderült, hatalmas baklövés volt részünkrõl. Hiába birtokoltuk többet a labdát, nagyon veszélyes támadásokat az ellenfél kontrái jelentettek, melyek rendre góllal is végzõdtek. Mindjárt a mérkõzés elején megforgatták Ruszint, aminek gól is lett a vége. Ezt még Radványi szabadrúgása kompenzálni tudta, de ezek után mintha elfelejtett volna focizni a csapat. Elöl nem ment a játék, bár sokat lõttünk kapura, de nagyon sok labdát elszórtunk, minek után az ellenfél gyors kontrái gólokká alakultak: összesen 4-et lõttek a hátralevõ idõben, míg mi jóformán kerestük a labdát. A félidei játékunk alapján teljesen megérdemelten vezetett az ellenfél ilyen arányban is.
Aztán a második félidõben egy teljesen más Rubeola lépett pályára, az, amelyik az elõzõ mérkõzéseken tudott csapatként működni. Mindjárt az elején lerohantuk az ellenfelet, akik az egész félidõben ha 5 percet birtokolták a labdát. Ruszin és Berta rúgott gólt mindjárt az elsõ 3 percben, aztán sajnos sorra kezdtek kimaradni a nagyobbnál nagyobb helyzetek, és a vészesen fogyó idõ miatt egyre idegesebbé váltak a játékosok. Sajnos becsúszott egy buta hiba, ami után gólt kaptunk. 6 perc volt még hátra, ekkor lehoztuk kapusunkat minden-mindegy alapon. Gyorsan visszajöttünk két gólra Berta révén, ám az utolsó percig nem változott az állás: ekkor két elvesztett labdát lõtt az ellenfél az üres kapunkba, majd Berta lõtt még egy becsületgólt pár másodperccel a meccs vége elõtt, kialakítva a végeredményt. A mérkõzés krónikájához hozzátartozik, hogy a játékvezetõ hármas korrekten fújta a mérkõzést, úgy ahogy mindig is kellene.
Ezzel az eredménnyel sajnos ismét visszacsúsztunk a tabella utolsó helyére, és ha nem szeretnénk így zárni az évet, akkor az elkövetkezõ két meccsünkbõl legalább egyet meg kell nyerni, úgy, hogy közben a Dunavarsány nem szerez pontot hazai pályán a Debrecen ellen. Nehéz lesz.
Következik: Rubeola - Fáklya a Csömöri Sportcsarnokban.

- 5méter -