NB2: Barátságos mérkõzésen döntetlen a bajnok otthonában

Augusztus 22-én, szerdán, csaknem akkora meglepetés született Gödöllõn, mint a Puskás Ferenc stadionban: az aktuális bajnok / világbajnok nem tudott gyõzni ellenfelével szemben.
Gödöllõi Bikák - Goldball RFC Csömör II 4 - 4 (1-2, 3-3, 4-4)
Hajós Alfréd Általános Iskola, 20 nézõ
Rubeola: Aranyi - Berta, Dénes, Ruszin, Smeló - Kákonyi, Radványi, Ruzsits, Szarka, Takács, Vrana - Palotás, Sinka (kapusok)
Gólszerzõ: Kákonyi, Radványi, Ruszin, Vrana
Az elmúlt években "forintmilliókért" összerakott Gödöllõ kipukkanni látszik a következõ szezonra. "Szisztematikusan" felépített csapatuk - bár bajnokságot és kupát nyert, ezzel együtt kivívta a jogot a BL-idulásra - gyenge középcsapat benyomását keltette a Hajós-csarnokban. A nyáron eligazolt a csapattól Madarász, Tóth Szabolcs és Sivák, a "régi" nagyok közül Takó, Baranyai, Tóth és Szente maradt meg hírmondónak. Hogy meddig, az már valószínűleg csak idõ (és pénz) kérdése.
Ejtsünk azért néhány szót a csömöri kistigrisekrõl is, akiknél a nyári alapozás, néhány új szerzemény és az alapcsapat egyben tartása kezdi meghozni gyümölcsét. A mérkõzés folyamán a kontrákra építették játékukat, ami nagy fegyvere lehet a csapatnak, abban az esetben, ha a 100%-os ziccerek legalább felét képesek lennének belõni (ezen a találkozón ez az arány kb. 20% volt). Lelkes, küzdõ és végre bátor csapatot láthattunk ezen a meccsen a fiatalok személyében, a kapusok szinte hiba nélkül játszottak, mely mindenképp megnehezíti (szerencsére) majd Horváth-edzõ dolgát a kezdõcsapat kihirdetésénél, hátul jól és fegyelmezetten játszottunk, elõl - bár szép támadásokat vezettünk - a befejezésekkor sokszor pontatlanok voltunk, középen pedig sok labdát elszórtunk.
Összességében azonban dicséret illeti a csapatot, akik megmutatták, hogy lehet így is játszani, küzdve, hajtva, és legfõképpen: eredményesen. Gratulálunk, így tovább! Hajrá, Csömör!
- 5méter -