NB II : Végsõkig izgalmas vereség

Nem sikerült a bravúr a dobogó harmadik fokán álló Dupont otthonában, de semmi okunk nincs a panaszra.
Dupont FC - Goldball RFC Csömör II. 5 - 4 (2 - 3)
Budakalász, 15 nézõ
Rubeola: Sinka - Kinde, Lába, Ruszin, Vrana - Dénes, Nagy Z., Radványi, Takács. Edzõ: Horváth Gergely

Gólszerzõ (Gólpassz): Kinde (Ruszin), Sinka (Dénes), Ruszin (Dénes), Nagy Z. (Kinde)
A csapat legjobbjai: Dénes Károly és Sinka Dániel
Dénes Károly: "Szép visszatérés, magam sem gondoltam volna! Sajnálom, hogy nem sikerült a pontszerzés."
Sinka Dániel: "Gratulálok a csapatnak, de a bírók teljesítményével nem vagyok megelégedve!"
A mérkõzés alakulása: 0-2, 1-2, 1-3, 5-3, 5-4
Az idei bajnokságban talán a legjobbjukat nyújtották a kisebbik Rubeolások, - kiemelkedõ teljesítményt nyújtott Sinka, Lába és Dénes egyaránt, valamint a többiek is erõn felül teljesítettek - mégsem sikerült pontot szerezni. Hogy lehet ez? Úgy, hogy egy nagyon jó ellenfelük volt, illetve sorsdöntõ helyzetben megremegett a lábuk.
Kontrajátékra rendezkedett be a Horváth-gárda a Budakalászi Katlanban, hiszen innen még idén senki nem vitt el pontot. Be is jött a taktika: a meddõ duponti mezõnyfölényt két vendéggól zavarta meg az elsõ 10 percben. Elõször Ruszin kapufája után Kinde lõtt a kapuba, majd Sinka parádés kidobását a sérülésébõl visszatérõ Dénes "oxizta" a hálóba. Tovább nyomott a hazai csapat és sajnos egy össze-vissza pattogó labdát végül bekotortak a hálónkba.
Dénes harcosságának köszönhetõen azonban gyorsan újra kétgólos lett a különbség, labdaszerzését követõen kihagyhatatlan helyzetbe hozta Ruszint. A félidõt sajnos mégis egygólós fórral zártuk.
A második félidõ elején finom túlzással azt mondhatjuk, hogy eldönthettük volna a meccset, de ehelyett fordított az ellenfél: másfél perc alatt két gólt kaptunk, de úgy, hogy elõtte mi hagytunk ki üres kapus ziccert. Utána hiába lõttünk bõdületes kapufákat, több ziccert elpuskáztunk - hozzá kell tenni, hogy a Dupont kapusa nagy napot "fogott ki" - gólt ismét mi kaptunk: ahelyett, hogy a sporik szabadrúgást adtak volna nekünk, gólt kaptunk a támadásból. Lehoztuk a kapust, Nagy Z szépített, majd az utolsó percekben hiába tartottuk nyomás alatt a hazaiakat, lövéseink nem találtak utat a kapujukba, így 5-4-es vereséget szenvedtünk.
Most három hét szünet következik, lesz idõ gyakorolni és tovább fejlõdni. Jelenleg a 6. helyet foglaljuk el a táblázaton.
Következõ meccs: 2008. március 10. Csömör, 21 óra: Rubeola II - DTE-Royal FC
Mindenkit szeretettel várunk!
Hajrá Rubeola, hajrá Csömör!

- 5méter -