Molnár quot;Rayquot; Zoltán - Cerberous SC

Tovább csökken azoknak a száma, akik a legendás 2004-es bajnokcsapat tagjai voltak. A népszerű Ray a héten bejelentette, hogy elhagyja a Clubot, akinek oly sokat köszönhetünk. Zsámár Laci a fehérvári úti műfüvesrõl fedezte fel az akkor éppen a Kanárik II-ben szereplõ Zolikát. Molnár Zolinak rengeteget köszönhet a Club, elég, ha a bajnoki döntõben lõtt utolsó másodperces, gyõztes góljára gondolunk. Egy csupaszív, technikás fiatalember távozik, akit rendkívül nehéz lesz pótolnia Soma mesternek. A hivatalos búcsúra a szerdai Cerberous SC elleni edzõmeccsen került sor, ahol Ray már a zöld-fehéreknél lépett pályára. A tigrisekrõl itt most csak annyit, hogy alakul a csapat, rengeteg fiatal dolgozik hétrõl-hétre. Úgy tűnik, hogy a régi harcosokkal együtt egy kiváló ötvözetet láthatnak a szeptemberi rajton.
2006.08.23.
Rubeola FC - Cerberous SC 6-5 (0-1,4-2)
Rubeola: Fekete, Lepleczky, Gyõrfi, Németh, Kilik, Kézi, Lakatos, Smeló, Lipcsei, Nagy L., Vrana, Radványi, Deákvári Róbert, Berényi Szabolcs, Veres, Nagy Z.
Gól/Gólpassz: Gyõrfi (Németh), Molnár "Ray" Zoltán (öngól!!!), Németh (Kilik), Nagy L. (Smeló), Gyõrfi (Németh), Lakatos (Deákvári)
Mérkõzés játékosa: Smeló