Magyar Kupa: Rubeola FC Csömör II. - Siklós 8:8!

Rubeola FC Csömör II - Siklós 8-8 (3-5)
Csömöri Sportcsarnok, 50 nézõ
Palotás - Kraicsovits, Ruszin, Som, Vrana - Berta, Füzy, Nagy, Radványi, Spreitzer, Takács - Sinka (kapus) Edzõ: Horváth Gergely
Berta (Ruszin), Som (Sinka), Ruszin (Kraicsovits), Füzy (Vrana), Spreitzer (Füzy), Spreitzer (Berta), Füzy (Vrana), Vrana (Füzy)
Palotás a 6. percben
Füzy Zsolt
,,Elsõ kupameccsem volt, szerintem jól sikerült a bemutatkozás.A csapat jól játszott. Köszönök mindent mindenkinek.quot;
Rutintalanság, helyenként tetszetõs játék, igazságos döntetlen
Elõzmények: Magyar Kupa újonctól azt hiszem nem született rossz eredmény. A mérkõzés elõtt úgy gondolom, bárki habozás nélkül aláírt volna egy döntetlent annak tudatában, hogy az a Siklós látogatott el a Csömöri Katlanba, amelyik korábban nagy meglepetésre megverte a Rubeola elsõ csapatát, valamint a BL-induló Gödöllõi Bikákat.
Tények: Sok hibával tarkított mérkõzésen a lendületesen játszó hazai fiatalok döntetlenre mentették a meccset, ami ha egy kicsit jobban odafigyelünk, akár többgólos gyõzelem is lehetett volna. A Rubeola-szív diadalát mutatja, hogy csapatunk kétszer is felállt a padlóról. A félidõben 3-5, majd a második félidõ elején 5-8 is volt már az állás a siklósiaknak, de egy jó taktikai változtatásnak köszönhetõen gyorsan kiegyenlítettünk, és akár a gyõzelmet is megszerezhettük volna, ha nem véd ismét pazarul az ellenfél kapusa.
Végeredményben a döntetlen igazságosnak mondható, a rutinos Siklós és a lelkes fiatalokkal, sok hibával játszó csömöriek között.
- 5méter -