Magyar Kupa: Nem sikerült a bravúr

Fortuna-Jadberg FT - Rubeola FC Csömör II 5 - 3 (3 - 0)
Kerék utca, 20 nézõ
Rubeola: Aranyi - Nagy, Radványi, Som, Vrana - Berente, Kraicsovits, Kravcsenkó, Spreitzer, Szarka, Takács - Sinka (kapus) Edzõ: Horváth Gergely
Gólszerzõ (Gólpassz): Vrana (Nagy), Vrana, Radványi (Vrana)
A mérkõzés játékosa: Aranyi József és Som Krisztián
Az elsõ mérkõzés alapján nem sok esélyünk maradt a továbbjutásra (2-6), és sajnos az a maradék is a meccs elsõ félidejében elszállt. Rossz védekezésünknek köszönhetõen két elkerülhetõ gólt kaptunk mindjárt a meccs elején, majd még egy sakk-matt szituációnál is kapituláltunk. Bár voltak helyzeteink, azok rendre kimaradtak.
A második félidõt jól kezdtük: 14 másodpercen belül szépített Vrana. Az ellenfél szorgosan gyűjtögette a szabálytalanságait, fõleg Kraicsovitsot faragták a hazaiak, melynek köszönhetõen már a 6. percben kisbüntetõhöz jutottunk. Vrana végezte azt el, mely a kapusról szerencsére hozzá pattant vissza, és másodszorra már nem hibázott. 3-2. Ezután sajnos ismét elkerülhetõ gólt kaptunk, majd az ellenfél, kihasználva rutintalanságunkat, egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után mattolta az Aranyit felváltó, és szépeket hárító Sinkát. Idõközben még Szarka rúgott csúnyán mellé egy kisbüntetõt, s az utolsó elõtti percben a Vrana-Radványi páros oldott meg egy 2-1-es szituációt, melyet utóbbi okosan fejezet be, beállítva a végeredményt. 5-3.
Idén eddig tartott a kupaszereplés, ami, ha úgy vesszük óriási bravúr is volt egyben, hiszen az elsõ körben a Siklóst búcsúztattuk. Most már a csapat a bajnokságra koncentrálhat, hétfõn az ózdiakat fogadjuk.
Továbbjutott: a Fortuna Jadberg FT, kettõs gyõzelemmel, 11-5-ös gólaránnyal
- 5méter -