Kiharcoltuk!

 Nagy várakozás előzte meg a MAFC BME elleni mérkőzést, hiszen az utóbbi pár mérkőzés sikertelensége, illetve a tavalyi ki-ki mérkőzés eredménye miatt mindkét csapat egyértelműen a három pont megszerzését tűzte ki célul. A mérkőzés ennek megfelelően nagy iramban kezdődött, különösen a vendégek voltak aktívak, és bizony kellett egy kis idő, míg rendezni tudtuk a sorokat, igaz addigra már egy gólos hátrányban voltunk. A gól után valamelyest sikerült magunkra találni, helyzetekig eljutottunk, majd egy szöglet után, egy kicsit szerencsés találattal sikerült egyenlíteni. Ekkor már teljesen kiegyenlített volt a mérkőzés, és egy szabadrúgást követően már nálunk volt az előny. A vendégek időközben már 5 szabálytalanságnál tartottak, így védekezésben kevésbé voltak hatékonyak, ezt azonban nem lovagoltuk meg eléggé, sőt, egy szép elfutás után egyenlített is az ellenfél.

 A második félidőben gyors góllal nyitottunk, Varga Csaba két parádés csel után lőtt gyönyörű gólt, és úgy érezhettük, hogy a csapat kezd felpörögni, és nem lehet gond a győzelem kivívása. Két váratlan esemény, két kiállítás azonban felborította a rendet (Lakos és Tvaruska kapott pirosat), és mivel mindkét emberelőnyös időszakukat gólra váltották az egyetemisták, máris mi mentünk az eredmény után. Sikerült felállni a padlóról, ugyanis két Simon Péter 10 méteressel visszavettük a vezetést. Ekkor a vendégek levitték a kapusukat is, amire gyorsan ráfáztak, hiszen alig fél perc után Hosszú Ádám lőtt gólt a saját térfelünkről. Ezután még kimaradt egy-egy kisbüntető mindkét oldalon, és a vendégek begyötörtek egy szépítő találatot, de a lényeg nem változott, megnyertük a mérkőzést!

Takó Csaba: Az első félidőben nagyon bizonytalanok voltunk, talán az elmúlt hetek sikertelensége kötött béklyót ránk. Viszont a második félidőben tanúsított küzdésért, akarásért, és  természetesen az eredmény miatt is dícséret illeti a csapatot. Ezektől az estéktől erősebbek, egységesebbek leszünk, és legközelebb, ha nehéz helyzetbe kerülünk egy adott mérkőzésen, lesz miből meríteni. Köszönjük a szurkolók biztatását, sokat segítettek a csapatnak!

Rubeola FC Csömör - MAFC BME Docler Akadémia 6-5 (2-2)

RFC.: Lakos - Tősér, Tihanyi, Horváth B., Varga Cs. Tvaruska, Fülep, Smeló, Hosszú, Érsek, Simon P., Horváth G.  Edző: Takó Csaba

Gólszerző: Simon P. 4, Varga Cs, Hosszú Á.

MJ.: Simon Péter