Kiütöttük a Fradit

Kiütéses gyõzelemmel zárta az idei évet a csapat. Az ország legnépszerűbb nagypályás csapata és nagy múltú egyesülete, futsalban azonban még quot;zöldfülűquot; Ferencváros látogatott el ezúttal a tigrisbarlangba. A tavaly még Euro Global néven a másodosztályból ismert csapat idén a zöld-fehérek futsalszakosztályaként kezdte meg ugyanis a szezont. Külön érdekesség, hogy a tavalyi szezonban éppen a Rubeolából távozó Molnár Zoltán is a zöldeket erõsíti. Ha már Ferencváros, akkor érdemes megemlítenünk a szurkolókat is, hiszen jónéhány zöld-fehér drukker is elkísérte csapatát és az Üllõi útról már jól ismert rigmusokkal és szurkolásokkal remek meccshangulatot teremtettek a csömöri sportcsarnokban.
A mérkõzés úgy kezdõdött, ahogyan az várható volt, egy gyors góllal sikerült megszereznünk a vezetést. Onnantól kezdve az egész meccset mi irányítottuk, egy pillanatnyi esélyt sem adva a jóval gyengébben futsalozó ellenfelünknek. Folyamatosan és meglehetõsen könnyedén szereztük góljainkat, a félidõben 6-0-t mutatott az eredményjelzõ. A második félidõben szerzett újabb góljainkal pedig már kiütéses vereséget mértünk a zöld-fehérekre, akiknek erejébõl már csak egy szépítõ gólra futotta, alig több, mint 1 másodperccel a meccs vége elõtt. A találatot éppen az összefoglaló elején említett Molnár Zoltán szerezte, ezzel beállítva a 10-1-es végeredményt. A következõ bajnokira egészen január 14-ig kell várnunk, ekkor a Szentes otthonába látogatunk. Elõtte még egy kupatalálkozó is lesz Üllön a Csõ-Montage ellen, így újabb remek csatákra és izgalmakra van kilátás! Hajrá Csömör!
Goldball RFC Csömör - FTC 10 - 1 (6 - 0)
Rubeola: Lakos Zs. - Semsei M., Kollár Zs., Kovacsics K., Simon P., Jávor I., Somogyi K., Nyári G., Gyõrfi J., Schrancz B., Smeló D.
Gólszerzõ (Gólpassz): Kovacsics, Nyári (Jávor), Nyári (Somogyi), Kollár (Semsei), Somogyi (Jávor), Schrancz (Nyári), Simon (Kollár), Simon (Kovacsics), Nyári (Schrancz), Schrancz (Smeló)
Mérkõzés játékosa: Lakos Zsolt

- Becks -