Kemencén kelt el a Tigrisfóka

Bár a Rubeola Család egyik legfontosabb, nem a pályán történt idei eseményérõl van szó, mégis oka van, hogy az uborkaszezonra idõzítjük közlését.

A pontvadászat idõszakában a szurkolók figyelme érthetõen a labdapattogásra koncentrálódik, ezért csak most számolunk be Fórizs Sándor és Antal Tünde tavaszi esküvõjérõl.

Mindannyiunk Fókája hosszas fekete és fehér éjszakákban bolyongás után rátalált élete párjára aki nem izlandi, hanem õsi magyar család sarja.

Akik figyelemmel kísérik a Club háza körüli történéseket, a Gödöllõ elleni mérkõzésen már felfigyelhettek rá, hogy a mi Sanyink, nem törõdve az egyesületet sújtó pénzbüntetéssel - melyet zsebbõl kifizetett - kedvese iránt kimutatott gesztusként Fórizsné feliratú mezben lépett pályára.

Fóka népszerűségét jelzi, hogy a kis Nógrád megyei faluban Kemencén tartott ünnepségre Izlandról is érkeztek vendégek.

Az esemény rangjához méltóan a Rubeola Futball Club is a legfelsõbb szinten képviseltette magát.

A házigazdát régóta ismerõk számára is meglepõ nagyvonalúsággal, az egész hétvégi dínom-dánom teljes költségét vállalta.

A Rubeolánál mindig is fontos szerepet játszottak az emberi kapcsolatok, családi kötelékek, ezért jó volt látni, hogy Sanyi jó kezekbe került és ezentúl már kettejüket várjuk haza a távoli jégmezõkrõl.
A honlap szerkesztõsége, a Clubvezetés, a Csapat és a szurkolók nevében: Sok boldogságot, bõ gyermekáldást!

- Kalapiczky Géza-