Küzdeni tudásból: jeles

Universitas Szeged - Rubeola FC Csömör II. 4 - 4 (3 - 0)
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok, 20 nézõ
Rubeola: Aranyi - Füzy, Radványi, Ruszin, Spreitzer - Berente, Kraicsovits, Som, Szarka, Takács - Sinka (kapus) Edzõ: Horváth Gergely
Gólszerzõ (Gólpassz): Ruszin (Radványi), Füzy (Radványi), Füzy (Spreitzer), Spreitzer (Som)
A mérkõzés játékosa : Ruszin Gábor
1. félidõ. Harcosan kezdtek a csapatok, nagy mezõnyharc folyt az elsõ percekben. A csömöriek birtokolták többet a labdát, de mégis az ellenfél szerzett vezetést a 8. percben: Radványi adott el egy labdát, melyet az ellenfél könyörtelenül kihasznált. 0- 1. A félidõ végéig különösebb probléma nem is volt, itt is, ott is voltak hatalmas helyzetek, sok volt a szabálytalanság is, mely az alsóházi rangadón természetes is volt. Aztán az utolsó percben elaludt a védelem, és két elkerülhetõ gólt kaptunk. (3-0)
2. félidõ. Nem nekünk állt a zászló tehát, és ezt még tetézte az is, hogy eléggé elfáradt a banda, hiszen sok játékosunk sérült,. Mégsem adtuk könnyen magunkat, és támadólag léptünk fel a második félidõben. Meg is lett hamar az eredménye, Radványi passzolt Ruszinnak, aki 7 méterrõl kilõtte a hosszú sarkot. 3-1. Aztán tovább támadtunk, ám egy újabb eladott labdát az ellenfél gólra váltott. 4-1. Mentünk elõre minden-mindegy alapon, és ez újabb gólt eredményezett: Füzy lõtt bombagólt. 4-2. Már csak 3 perc volt hátra, és ekkor sorsdöntõ változtatást eszelt ki Horváth-edzõ. Lehoztuk a kapust, s helyére Spreitzer "Magic" Ákost állítottuk be, akinek lövésébe Füzy piszkált bele, egygólosra csökkentve a hátrányt, majd 4-5 másodperccel a vége elõtt takarásból tüzelt, s a labda utat talált a menteni igyekvõ szegedi védõk lábai között. 4-4.
Mindenkit dicséret illet, hiszen a padlóról állt fel a csapat, és nem adta fel. Ez az igazi Rubeola-virtus!
Jövõ héten a Dupont ellen játszik a csapat, az elsõ, hazai meccsen 5-4-es vereséget szenvedtünk, jó lenne javítani. Hajrá Rubeola, Hajrá Csömör!!!

- 5méter -