Gyõzelem.Semmi más jó hír...

Csapatunk gyõzött az elsõ osztályt megcsúfoló Siklós ellen. Ezzel a kerettel és ennyi hiányzóval valószinüleg nem lett volna más gárda,aki ellen sikerül a három pontot Csömörön tartani. Kilik, Pelles, Németh, Kovacsics, Lipcsei, Fülep hiányzott a mostani keretünkbõl, így ismét sok fiatal kapott lehetõséget. Az új generációs tigrisek közül ezúttal Hegyesi, Veres és Smeló nyújtott átlagosnál jobb teljesítményt, de megemlíthetjük a 17 éves Füzy bemutatkozó góljait is. A rájátszás még nem úszott el, de a csapatnak sokkal egységesebbnek és harcosabbnak kell lennie.
Rubeola FC Csömör-Siklós 13-4 (9-0)
Rubeola: Kovács - Somogyi, Takács, Veres, Gyõrfi, Bernáth, Smeló, Hegyesi, Szabó, Kinde, Füzy, Nagy Z.
Gól/Gólpassz: Somogyi (Takács), Veres (Hegyesi), Smeló (Hegyesi), Gyõrfi (Bernáth), Smeló (Hegyesi), Hegyesi (Takács), Gyõrfi (Takács) ,Veres (Somogyi), Kinde (Hegyesi), Somogyi (Veres), Füzy (Smeló), Füzy (Szabó), Kinde (Veres)

Mérkõzés Játékosa: Hegyesi László
Hegyesi László: ,,Régen ment ilyen jól a játék, nagyon jól éreztem magam a pályán. Örülök, hogy a többiek engem választottak, bár az egész család jól teljesített! :-) Azt üzenem a honlap olvasóinak, hogy mi nem félünk, találkozunk március 15-én!quot;

- Kalapiczky -