Gyõzelem javuló játékkal

A múlt heti balszerencsés vereség után létfontosságú volt a három pont megszerzése, de a feladat nem volt könnyű, hiszen az idegenbeli mérkõzések mindig nehezebbek. Ráadásul az újonc gyõri csapatokról rendkívül jó hírek érkeztek. A keretben ezúttal helyet kapott Ughy Márk, aki a múlt héten bontott szerzõdést a Tatabányával, így azonnal bevethetõvé vált, valamint a Szombathelyen focizó Vörös Péter, aki amikor tud, akkor jön segíteni. A csömöri szurkolók szívét megdobbantó hír még, hogy vasárnap délben Magyarországra érkezett Fórizs Sándor, aki az õsrubeola mentalitás megtestesítõje. A népszerű Fóka szinte még el sem kezdte végiglátogatni a rég nem látott rokonokat, hiszen hétfõ délután már ott ült a Gyõrbe induló csapatbuszban. Az izlandi légiósunk a szigetországban is jól végzi dolgát , hiszen egy osztállyal feljebb juttatta csapatát. A keretbõl ezúttal kimaradtak tehetséges fiataljaink, akiknek így az NB II-es találkozón volt jelenésük. Azért a Kovács- Veres, Smeló,Füzy, Hegyesi kezdõötös kiegészülve a többi tehetséges és már az elsõ csapat keretében megfordult fiatallal, biztató jövõvel kecsegtet. A keret minden tagjára nagyon nagy szükség lesz az idei menetelésnél. Maga a második futsal bajnoki mérkõzés nem hozott különösebben magas szinvonalat és jó játékot, de azért jó pár remekbe szabott gólt láthattak a Rába parti város futsalkedvelõi. A támadójáték tehát kezd alakulni. A következõ feladat a védekezés masszívabbá tétele és jöhetnek az újabb gyõzelmek!
Arrabona Futsal Club - Goldball RFC Csömör 10-13 (8-4)
RFC: Balázs - Kollár, Semsei, Ughy, Simon, Fórizs, Jávor, Pelles, Kovacsics, Nyáry, Vörös, Ulvicki
Gól/Gólpassz: Kollár (Ughy), Semsei (Vörös), Semsei (Pelles), Nyáry (Jávor), Nyáry (Kovacsics), Nyáry (Pelles), Vörös (Ughy), Ughy (Kollár), Fórizs (Kovacsics), Simon (Jávor), Nyáry (Semsei), Nyáry (Simon), Fórizs (Pelles)

Mérkõzés Játékosa: Nyáry Gusztáv
Nyáry Gusztáv: ,,Fontos volt, hogy a múlt heti gyengább játék után végre nyerjünk. Örülök, hogy visszatértem Csömörre és már nagyon vártam, hogy meghálálhassam a vezetõság fáradozásait.quot;

- Kalapiczky Géza -