Elnökségi disznóságok

Honlapunk olvasói megszokhatták, hogy tudósítóink mindenhol ott vannak ahol közfigyelemre okot adó esemény zajlik. Ezen a hagyományon idén sem kívánunk változtatni, azaz a szigorúan vett szakmai kérdéseken túl (mérkõzések összefoglalói, riportok, elemzések) a csapatot közvetve érintõ vidám és kevésbé vidám történésekrõl is számot adunk. Célunk az, hogy a Rubeola család minden tagja határon innen és túl, idõben értesüljön a csapatot érintõ eseményekrõl.
Mindannyian tudjuk, hogy a Rubeola olyan csapat, ahol aki egyszer igazán taggá válik, arról a többiek sosem feledkeznek meg, még ha akár több ezer kilométerre is sodorja a szél. Ilyenkor mind Nekik, mind a Clubnak sokat ad egy újabb viszontlátás. Ilyen volt például annakidején a Fórizs Fóka meghívására létrejött elnökségi vizit Izlandon, vagy az Õ rövid hazatérései és néhány meccses szereplései a tigriscímeres mezben.
Ilyen személyiség mindannyiunk Spanyolja, Müller Krisztián is. Mint arról már beszámoltunk, Mülli nyáron csapatot váltott és a sváb SPVGG AU csapatához igazolt. Lassan harmadik évét tölti Németországban, ahol nagyon jól érzi magát, de mindig szívesen érkezik haza, hogy viszontlássa a régi társakat és leckét adjon az ifjoncoknak alázatból, küzdeni tudásból a pályán is. Errõl a Szentes elleni mérkõzés összefoglalója is tanúskodik.
Jól megérdemelt pihenõjét családi körben töltve sem feledkezett meg arról a csapatról, aminek oly sokat köszönhet, többek között a magyar bajnoki címet is. Így fordulhatott elõ, hogy a nagy hagyományokkal rendelkezõ év eleji sváb disznóvágás Sombereken találta a Rubeola elnökségének két meghatározó személyiségét, mint sztárvendégeket (Kassay-Kézi Gábor elnök és Kraicsovits Ferenc ügyvezetõ elnök és marketingigazgató).
A tökéletes ráhangolódáshoz, már elõzõ este megérkeztek a vendégek és meleg fogadtatásban részesültek az igazi futballcsalád Mülleréknél. Mülli Édesapja ugyanis szintén focizott, jelenleg a Somberek utánpótláscsapatának csupaszív vezetõje. Öccse Kornél pedig Ausztriában játszik. Az este folyamán a téma, így értelemszerűen a labda körül forgott, aláfestésként a Aston Villa - Chelsea mérkõzés szolgált.
Reggel a kakassal kelve munkához látott a család és az õsi rítusok szerint mindenki tudva a maga dolgát, mintegy elõre megírt forgatókönyv, zajlottak az események. Ennek helyenkénti átírásáról a díszvendégek a tõlük megszokott módon gondoskodtak.
A maradandó élményrõl olvasóink csak a honlap közvetítésével értesültek, de ne keseredjenek el, mert az ifjabbik Müller szavát adta, hogy a következõ csömöri horgász-tavi bulin valódi sváb étekkel egészíti ki a hagyományos és méltán országos hírű csömöri hallevest.

mi Spanyolunk

Zum Wohl!
Zum Wohl! 2

Dagadt elnökkel
Forr a víz
Fercsivel

Elnöki különítmény
Müller Mamikák
Rezsõ

A Müller porta
Munkában a család
Rezsõ érzi a vesztét

Rezsõ nagy bajban
Elnökünk megijedt a visítástól
Rezsõ egyre nagyobb bajban

Rezsõ óriásbajban
Csináld ki Mülli!
Megjött a bátorság

Most sikíts, wazze!
...
Forrázás

Bruce Müller a "vér"eb
Epillálás
Archaikus nyelvi emlékek gyűjtése

Epillálás 2
Perzselés
Rezsõ súlyos achilles sérülése

A gyerekkori játszótárs :o(
Rezsõ a purgatóriumban
Ferencek egymás között

Bruce mégsem véreb
Az ejtett seb foltozása
Az ejtett seb befoltozva

Velünk nem lehet szórakozni!
Ki a belekkel!
Orraesés elõtt

Orraesés után
Mülli, tisztítsd le!
Egy kisagyra vágyom!

Rocchi :o)
Hentesch
Schwartli- prés szállítás

Schwartli- prés beavatás
Az elsõ friss falatok
Sombereki népviselet

Szilvapálinka
Sok volt a munka
Szalámi töltés

Schomberg-Somberek
Ezt megvesszük a Club pénzébõl!

- Kalapiczky -