Balszerencsés vereség Gödöllőn

 Egy Berettyóújfalu elleni idegenbeli győzelemmel kezdő, aztán kissé megtorpanó Gödöllő (vagy Vasas..., ki tudja ezt követni) otthonába látogattunk. A hazaiak nagyon fogadkoztak, hogy elkezdik a felzárkózást az élbolyhoz, míg a mienk a két vereséget hozó Győr elleni mérkőzésekből igyekeztek mielőbb talpra állni. Az első percekben valamivel aktívabb volt a vendéglátó alakulat, de ez igazából csak a labdabirtoklásban mutatkozott meg, igazán komoly helyzetig nem jutottak, sőt pár perc után már előttünk adódtak nagyobb lehetőségek. A félidő derekára szép fokozatosan átvettük a játék irányítását, és egy szép Érsek találattal vezetéshez is jutottunk. A gól után még két alkalommal is csak a kapussal álltunk szemben, ezeket a helyzeteket azonban elpuskáztuk, így 1-0-ás előnnyel mentünk a szünetre, annak ellenére is, hogy a hazaiak két kisbüntetőt is kaptak a félidő végén, Lakos "Gomez" eszén azonban nem tudtak túl járni.

 A második játékrész elején kissé ismét felpörögtek a kék-fehérek, de gólt csak a játékvezető hathatós segítségével tudtak elérni, egy nyilvánvaló szabálytalanságot továbbengedve 3-1 elleni szituációt "alakítottak ki" a kapunk előtt, amelyet ki is használtak a gödöllőiek. Ezt követően egy balszerencsés mozdulat után Simon Péter lábáról a kapunkba perdült a labda, így máris az ellenfél vezetett. Kissé megtörte a csapatot a két gyors gól, olyannyira, hogy újabb 3 perc múlva már 4-1 állt az eredményjelzőn. Ezután védekezést váltottunk, letámadtuk a Gödöllőt, amely eredményeképp ismét sorban alakítottuk ki a helyzeteket, azonban úgy tűnt, ezen az estén semmi sem akar bemenni. Aztán Érsek Robi mégis betalált, a fiatal játékos gólja azonban csak szépítésre volt elég, annak ellenére, hogy az utolsó percekben is volt lehetőségünk, sőt ziccereink, a kapufa, vagy a hazai kapus azonban rendre hárított.

 A csapat és a szép számú csömöri szurkolótábor csalódott volt az eredmény miatt, hiszen a játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget.

 Takó Csaba: Amíg nem rúgjuk be a helyzeteket, és gólokat ajándékozunk az ellenfélnek addig nem lehet más a végeredmény... A játékunk nagyjából rendben volt, sokat dolgoztak a fiúk, de a koncentráltságunk nem volt a megfelelő a fontos pillanatokban egyik kapu előtt sem. Sajnálom ezt a mérkőzést, úgy érzem ebben több lett volna.

Gödöllő-Vasas - Rubeola Fc Csömör 4-2 (0-1)

 RFC.: Lakos - Tősér, Tvaruska, Horváth B., Varga Cs., Komáromi, Érsek, Vadászi, Fülep, Simon P., Hosszú Á., Horváth G.          Edző: Takó Csaba

Gól: Érsek (2)

 MJ.: Érsek Róbert