Az õszi szezonunknak megfelelõen: Ósdi játék

Rubeola FC Csömör II - Ózdi VSC 3 - 6 (2 - 3)
Csömöri Sportcsarnok, 100 nézõ
Rubeola: Aranyi - Radványi, Som, Spreitzer, Vrana - Berente, Kraicsovits, Kravcsenkó, Ruszin, Szarka, Takács - Sinka (kapus) Edzõ: Horváth Gergely
Gólszerzõ (Gólpassz): Radványi (Kraicsovits), Takács (Vrana), Som (Radványi)
A mérkõzés játékosa: Som Krisztián
1. félidõ. Gyászszünettel kezdõdött a meccs, Puskás Ferenc emlékére. Sajnos, mi még mindig nem ocsúdtunk fel a szomorú eseménybõl, hiszen egy percen belül gólt kaptunk. Spreitzer marad le emberérõl, és a szögletre kiválóan érkezõ ózdi támadó nem kegyelmezett. 0-1. Lendületben maradt az ellenfél, melynek köszönhetõen növelni tudta elõnyét. 0-2. Kezdtünk ébredezni a delíriumból, végre veszélyes támadásokat vezettünk. A 8. percben Radványi passzolta fel Kraicsovitsnak a labdát, aki egy cselt követõen visszatette azt az érkezõ Radványinak, õ pedig spiccel, a kirepülõ kapus lába alatt lõtt a kapu közepébe. 1-2. Kezdett végre igazi meccsé formálódni a találkozó: Vrana-Takács-Vrana-Takács volt a labda útja egy 2-1-es szituációt követõen, melynek végén utóbbi senkitõl sem zavartatva guríthatott az üres kapuba. 2-2. Innen már azt hihettük volna, hogy sínen vagyunk, de úgy látszik mégsem. Érthetetlen módon Vrana-fogaskerekünk volt az utolsó emberünk, ami sajnos gólban mutatkozott meg az ellenfél számára: támadója könnyen fordult le róla, centerezését pedig a bal felsõ sarokba vágta az ózdi csatár. 2- 3. A félidõ végéig jelentõsebb esemény nem történt, így egy gólos hátránnyal vonulhattunk pihenõre.
2. félidõ. Támadó szellemben léptünk pályára az egyenlítés reményében, letámadtuk ellenfelüket, mely ez láthatóan megzavarta õket: a labdákat sorra vagdosták el saját kapujuk elõl. Mégsem volt sikerünk, hiszen újabb gólt szereztek: egy többször kipattanó labdát tudtak végül Aranyi mellett a rövidbe vágniuk. 2-4. Tovább támadtunk, mely szerencsés gólt eredményezett: Radványi passzolta fel a labdát Somnak, aki jól fordult le, ám lövése kicsit lecsúszott, de pont így volt, jó, hiszen a labda a hosszú felé vetõdõ kapus mellett a rövidbe pattant be. 3-4. Felcsillantak volna ismét a remények, ha nem kapunk potyagólt: egy szép ózdi támadás szerencsés gólt hozott: 10 méterrõl, éles szögbõl középre tett labdát nézett el Aranyi, mely a hosszúba vánszorgott. 3-5. Kevés volt már hátra, és láthatóan kedvét vesztették a hazaiak. Újabb gólt kaptunk, mellyel a vendégcsapat beállította a végeredményt. 3-6.
Keretbe foglaltuk a meccset, hisz az eredmény is ismerõs lett a végén, csak sajnos mi voltunk az "angolok".
Som Krisztián: "Sajnálom, hogy vereséggel zártuk a félévet, ismét egy verhetõ csapattól szenvedtünk vereséget. Az egyetlen pozitívum, hogy ismét sikerült betalálnom, aminek nagyon örülök. Remélem, a tavaszi szezonban feljebb kúszunk majd a táblázaton, és végre jönni fognak az eredmények."

- 5méter -