30 percig élt a remény

 Az új év első bajnokiján nagy feladat várt Fiainkra, hiszen a tabellát vezető MVFC Berettyóújfalu látogatott Csömörre. Nem Mi számítottunk a mérkőzés esélyesének, ennek ellenére bátran kezdtünk, és fél perc után a vezetést is megszereztük, Hosszú Ádám révén, aki egy gyönyörű támadás végén pörgetett a sarokba. Az örömünk nem tartott sokáig, ugyanis két szabadrúgás után megfordította az állást a vendégcsapat, ám az tisztán látszott, hogy nehezen tudnak helyzetbe kerülni, és a letámadásunk sem igazán ízlett a rutinos vendégeknek. Több alkalommal is szép kombinációk után sikerült helyzetbe kerülni, így a félidőben a 2-1-es MVFC vezetés dacára is optimisták voltak a hazai szurkolók.  A második játékrész is gyors góllal indult, ám ezúttal nem Mi, hanem ellenfelünk szerezte azt, ám Hosszú Ádám újabb találata visszaadta a reményt. Ezután újabb helyzetek mindkét kapu előtt, de az eredmény nem változott, az utolsó 10 percre 3-2-vel érkeztek a csapatok, és ekkor egy szerencsés találattal kettőre növelte előnyét a Berettyó, így meg kellett lépnünk a vészkapus behozatalát. Sajnos ezúttal ez sem segített, a végére kissé elfáradtunk, így sima lett a mérkőzés, ám a mérkőzés nagy részében mutatott játék bíztató lehet a jövőre nézve.

 Takó Csaba: Nem lehet egy rossz szavam sem a csapatra, hiszen bátran, győzelemre játszottunk, sajnos azonban a helyzeteknél ismét hadilábon álltunk a szerencsével. Mondhatjuk, hogy nekünk nem feltétlenül a Berettyót kell legyőzni, ám úgy érzem, nem vallottunk szégyent, és nem álltunk messze a pontszerzéstől.

Rubeola FC Csömör - MVFC Berettyóújfalu 2-7 (1-2)

RFC.: Lakos - Hosszú, Tősér, Tihanyi, Varga, Fülep, Érsek, Smeló, Vadászi, Tvaruska, Simon P., Horváth G.  Edző: Takó Csaba

Gól(gólpassz): Hosszú Á.(Tihanyi), Hosszú Á

MJ.: Hosszú Ádám