Újabb nyert meccs csúszott ki a kezeink közül

Csütörtök este a bajnokság 2. helyezettje, az Elsõ Beton Szeged látogatott Csömörre. Ezúttal nem bajnoki pontokért, hanem a Magyar Kupa 2. fordulójában találkozott a két csapat. Nehéz meccs várt tehát a fiúkra, a találkozót megelõzõen rengeteg futsalrajongó igazi kétesélyes mérkõzésre számított.
Sajnos már a meccs kezdetekor hátrányba kerültünk, nem telt talán 10 másodperc se el a találkozóból, amikor a vendégek szerencsés gólt ünnepelhettek (0-1). Néhány perc elteltével azonban a nagy lendülettel játszó tigrisek Pelles akcióját követõen egyenlíteni tudtak (1-1). Még a félidõ vége elõtt sikerült meg is fordítani az eredményt, hatalmas kavarodás után a jól helyezkedõ Lipcsei vágta a szegedi kapuba a labdát (2-1). Sovány Rubeola vezetéssel vonulhattak szünetelni tehát a csapatok, miközben a játékrész végére a sporiknak is sikerült rájönniük hogyan is kell kezelni az eredményjelzõ táblát. A pihenõ után ismét mi voltunk aktívabbak, ami gólban is megmutatkozott késõbb, egy gyönyörű összjátékot követõen ugyanis Gyõrfi passzából Németh volt eredményes, ezzel két gólosra növelte az elõnyt. Olykor Fortuna is velünk volt, egy-egy szegedi kapufánál, de a vendégeknek sokáig nem sikerült gólt szerezniük. Sajnos a mérkõzés végére összejött nekik, elõbb egy gyors kontrát követõen, majd egy hatalmas védelmi hibából és labdavesztésbõl találtak be szinte már az utolsó pillanatban, így 3-3-ra hozták a meccset.
Nem sikerült tehát elõnyt kiharcolni a szegedi visszavágóra, amelyet November 15-én játszanak, 19.00-kor az Újszegedi Sportcsarnokban.
Rubeola FC Csömör - Elsõ Beton Szeged 3:3 (2:1)
Rubeola: Nagy Z. - Kilik, Takács L., Pelles, Smeló, Somogyi, Németh P., Gyõrfi, Veres, Fülep, Kézi, Kovács G.
Gól/Gólpassz: Pelles (Smeló), Lipcsei (Pelles), Németh (Gyõrfi)
Mérkõzés Játékosa: Lipcsei Mihály
- Becks -