Álmos kezdések, feltámadás, elhullás: NB2.

DTE Royal FC - Rubeola FC Csömör II 7 - 5 (4 - 2)
Dunavarsány, 25 nézõ
Rubeola: Sinka - Füzy, Ruszin, Spreitzer, Vrana - Kravcsenkó, Nagy, Radványi, Szarka, Takács - Aranyi (kapus) Edzõ: Horváth Gergely
Gólszerzõ (Gólpassz): Vrana (Radványi), Ruszin, Nagy (büntetõ), Füzy (Spreitzer), Spreitzer (Vrana)
Sinka Dániel (39. percben)

Füzy
A már-már szokásos 0-3-mal kezdtünk, mire észbe kaptunk. Sajnos ismét az eredmény után kellett futnunk. Elõbb 1-3, majd 1- 4, a szünetben 2- 4. A második félidõben mintha egy teljesen új Csömör lépett volna pályára, hiszen a félidõ közepére megfordította az eredményt. 5-4. "Szinte" a zsebben volt a meccs, amikor bõdületes potyagólt kaptunk, ami teljesen összezavart, s mint késõbb kiderült, visszaküldött a padlóra bennünket. Ezután egy szerencsétlen, majd egy büntetõgóllal kialakult a végeredmény. 7-5.

Rubeola FC Csömör II - Fáklya SE 8 - 10 (1 - 7)
Csömör, 70 nézõ
Rubeola: Palotás - Füzy, Radványi, Ruszin, Vrana - Berente, Nagy, Som, Spreitzer, Szarka, Takács - Aranyi (kapus) Edzõ: Horváth Gergely
Gólszerzõ (Gólpassz): Radványi (Vrana), Vrana (Radványi), Ruszin (Vrana), Nagy (Ruszin), Füzy (Som), Ruszin, Ruszin (Füzy), Vrana (Füzy)
Aranyi József, Ruszin Gábor
"Ez mi?" - kérdezték a csömöri drukkerek az elsõ félidõ után, teljes joggal. Abszolút széthullott, szétesett a csapat az elsõ félidõben. Sajnos a sérülésébõl felépült kapusunk 4 fájdalomcsillapítóval tudta csak vállalni a játékot, ami meg is látszott rajta. 0- 4 a meccs elején. Aztán egy szabadrúgást Radványi váltott gólra, melyre az ellenfél a félidõig 3-mal válaszolt úgy, mintha még csak edzésen sem lennének. 1-7. Volt mit javulni, de a második félidõre ismét egy teljesen más csömöri csapat futott ki, és végre elkezdtek futsalozni. Összeszedték magukat a srácok, fõleg Ruszin és Füzy. Percek alatt 5-7, majd 6-8, és nem sokkal a vége elõtt 8-9-et mutatott az eredményjelzõ, mikor is újra rajtunk csattant az ostor. Egy szöglet pattant meg Radványi lábán, mely a második félidõben remeklõ Aranyi mellett vánszorgott a kapuba. 8-10.
A kettõsségrõl elmondható, hogy ha a második félidei teljesítménybõl többet tudunk majd mutatni meccseken, addig nem lesz gond, viszont ha továbbra is ilyen rapszodikusan kezdjük a meccseket, akkor nehéz lesz elmozdulni a tabella utolsó elõtti helyérõl.
- 5méter -